Offentlig miljö - Vård & Skola

Textil inredning för offentlig miljö 

I en offentlig miljö kommunicerar även din inredning!
Kundbemötande är oerhört viktigt, men hur ni tar emot era kunder i receptionen och svarar i telefon ger inte hela intrycket.
Inredningen är minst lika viktig hela vägen från hur tydligt skyltar och anvisningar har utformats till valet av textil inredning som gardiner och möbler.

Inredningen i den offentliga miljön säger mycket om er som företag!

Vi har arbetat med textil inredning i cirka 30 år och vet av erfarenhet hur viktigt det är med en funktionell och inspirerande arbetsmiljö.
På Margret är vi specialiserade på textil inredning och tar i samarbete med våra kunder, arkitekter och inredare fram den textila inredning som ni behöver.
Gardiner viktiga för alla typer av rum, dom skapar den ljus och ljudmiljö som man behöver samtidigt som dom skapar trivsel och känsla i ett rum.
Oavsett om ni behöver textilier som är flamskyddade, Ökotex certifierade, ekologiska eller med specialegenskaper för ljusavskärmning, mörkläggning, eller ljuddämpning på arbetsplatsen så kan vi hjälpa er hela vägen från idé till verklighet.

Sjukhus & vårdinrättningar

Vi tillverkar och monterar gardiner och draperier på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Specialanpassade gardiner som rumsavskiljare för patientrum, mörkläggningsgardiner, ljudabsorberande textilier till allmänna utrymmen och gardiner till personalutrymmen.

Skola

Inredningen på arbetsplatsen har stor betydelse och skolan är arbetsplats för både elever och lärare.

Störande ljud skadar sällan hörseln, även en låg ljudnivå leder till koncentrationsproblem och trötthet.

I dåliga ljudmiljöer måste vi använda mycket av vår kapacitet bara för att kunna tolka vad som sägs, då har vi mindre resurser kvar för att bearbeta den information vi får.
Detta försämrar våra förutsättningar för inlärning, problemlösning och förståelse, detta drabbar framförallt barn med läs- och skrivsvårigheter och andra grupper med nedsatt inlärningskapacitet.

Gardiner och mjuka material i ett klassrum eller en skolmatsal är bra för ljudmiljön, men också för ljusmiljö och estetik. En bra miljö ökar arbetsmoral, tillfredställelse och produktivitet, gardiner och inredningstextilier är en mycket viktig faktor för att förbättra arbetsmiljön i skolor.

I skolor sätter vi upp gardiner med olika typer av funktioner, det kan vara för mörkläggning, ljuddämpning eller för att öka allmän trivsel.

 

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy