+Margret på mässa med Kinnarps

+Margret blev ännu en gång inbjudna att medverka på Kinnarps populära mässdag i Linköping, en fantastisk möjlighet för oss att visa upp oss och våra produkter för Kinnarps kunder.

Ett stort tack från oss på +Margret till hela gänget på Kinnarps Linköping https://www.kinnarps.se/showrooms/Linkoping/ för en oerhört väl genomförd mässdag, ni är superduktiga på att skapa en plattform för inspirerande möten mellan kunder och leverantörer.

Vi vill även tacka alla fantastiska kunder, nya som gamla som tog sig tid för att komma till mässan för att inspireras av alla dessa underbara varumärken/Partners som Kinnarps visade upp.

Vi på +Margret var så glada att vara med, så vi ville ge er en chans att vinna en liten bonus i form av en väggabsorbent med foto av Stockholm som visades på mässan eller med en egen inskickad bild.

Vinnaren drogs av Stjärnkocken Tommy Myllymäki  och en lycklig vinnare får hem denna fantastiskt snygga väggabsorbent av högsta kvalité.

Vi kommer att kontakta vinnaren via mail några dagar efter att detta har publicerats.

 

Vi vill avsluta med att påminna er om att vi på:

+Margret kan erbjuda er en helhetslösning från måttagning på plats till färdigt monterat i följande produktgrupper.

  • Gardiner i alla modeller inklusive skenor
  • Lamellgardiner - Rullgardiner - Plisségardiner
  • Frostfilm för glas
  • Ljudabsorbenter

Följ gärna +Margret för mer inspiration på en eller flera av våra sociala medier

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy