Leverantörsdag med Scandic 15 januari

Som leverantör till Scandic blev vi på +Margret väldigt stolta när vi blev tillfrågade om att ställa ut på deras första mässa för leverantörer.

Innan mässan öppnades till Scandics ca 650 st anställda som närvarade så fick vi möjligheten att träffa President & CEO Even Frydenberg, Managing Director Peter Jangbratt, Director Group Procurement Martin Löfgren och Food and Beverage Director Thomas Fankal under en fantastisk timma.

TV profilen Mikael Tornving var den som höll i trådarna under dessa intervjuer.

Vi var närmare ett 50-tal leverantörer som var närvarande på mässan och vi fick alla en mycket familjär känsla när ledningen inom Scandic pratade mer i termer som partnerskap snarare än leverantör och beställare.

Alla inbjudna leverantörer var bjudna av en anledning och vi är mycket stolta över att vara partners till detta fantastiska bolag. Vi ser fram emot att kunna följa med Scandic på deras spännande resa och få förmånen att forma framtidens hotell tillsammans.

Vår styrka på +Margret ligger i våra helhetslösningar för både stora och små projekt, vi är med hela vägen från måttagning på plats till färdig installation. Vi levererar minst 1000 nyrenoverade rum, restauranger, barer och lobby/foajéer varje år i både Norge, Finland och så klart Sverige. Det kan vara allt från färdiga konceptrum till helt individuella lösningar.

+Margret var representerade av Colin Felton, Ami Ivarsson och Andreas Fager och vi har levererat gardiner, sängkjolar, sängplädar och dekorkuddar i över 17 år.

På mässan kunde vi visa upp några av våra nyheter, bland annat en rullgardin och en plisségardin med ett inbyggt batteri. Batteriet till rullgardinen och plisségardinen kan enkelt laddas med hjälp av en solcell som vi kan koppla in i produkten. Vi presenterade en motoriserad gardinskena som man kan styra med en fjärrkontroll eller med ett enkelt ryck i själva gardinen. Vi visade också upp ljudabsorberande produkter från vårt dotterbolag Akustil.se som har fått högsta betyg av våra kunder inom segmentet kontorsinredning. Dessa kunder säger att våra väggabsorbenter har en högklassig finish och ett väldig konkurrenskraftig pris. Väggabsorbenterna är A-klassade med en fyllning gjord av återvunna pet-flaskor.

Ytterligare en produkt som vi visade upp är ett madrasskydd som har en hel rad fantastiska egenskaper och fördelar jämfört med dagens mer traditionella produkter. Madrasskyddet har en 100% naturlig textilyta som är värmereglerande och har en barriär mot vätska, kvalster och vägglöss. Madrasskyddet är givetvis tvättbart i 90 grader och tillverkad i ett förnybart och organiskt material. Materialet tillverkas av fibern Tencel som utvinns från Eukalyptusträd. Dessa träd planteras och odlas just för detta ändamål på mark som inte lämpar sig för annan odling samt kräver oerhört små mängder vatten för sin tillväxt då dom växer mycket snabbt och blir väldigt stora fort.  Processen för att skapa textil av eukalyptus har en minimal inverkan på miljön.

Soldrivna rullgardiner, återvunna pet-flaskor i våra väggabsorbenter och eukalyptusbaserad väv i våra madrasskydd är alla exempel på att vi ständigt jobbar för att hitta miljövänlig alternativ och tänker mycket på natur och miljö.

Alla steg är viktiga, små som stora och vi har alla ett ansvar.

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy