Hotellgardiner

+Margret syr tusentals meter hotellgardiner till hotell huvudsakligen i Skandinavien, men även runt om i Europa och världen varje år.
Vi mäter, syr och monterar gardiner, vi är alltid med våra kunder hela vägen från idé till färdigt projekt.

Det som framförallt kännetecknar de hotellgardiner som vi installerar i hotellrum är kvalitén och känslan av lyx kombinerat med enkelheten att dra för och mörklägga ett rum.
Detta uppnår vi genom att uteslutande använda oss av bra material i både tyger till gardinerna som i de skenor som vi monterar i rummen.
Gardinerna sträcker sig från golv till tak vilket ger en känsla av rymd och lyx även i mindre rum samtidigt som dom effektivt stänger ute ljus för de gäster som har behov att sova mörkt.

Hotellgardiner består oftast av två gardiner, en som är mörkläggande i kombination med längder i en snygg design alternativt en voile för insynsskydd.
Det finns varianter på gardiner till hotell och vi har kunder som har valt att ha endast en gardin som är mörkläggande eller gardiner i kombination med mörkläggande rullgardiner. Dessa rullgardiner är då oftast elektroniskt styrda.

Alla gardiner på ett hotell finns givetvis inte på hotellrummen, utan även dom andra ytorna som lobby, restaurang och konferensrum på hotellet behöver gardiner.
Här kan man experimentera lite mer med design och skapa olika atmosfärer i de olika rummen med hjälp av gardinerna.
Gardiner skapar värme, trivsel och en bättre ljudmiljö i lokaler där det rör sig mycket människor

Läs gärna mer om vilka tjänster vi har att erbjuda på vår sida Hotellinredning

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy