Hotellen i våra grannländer satsar för fullt!

Det blir många resor för Colin Felton, denna veckan har han varit i Finska Vaasa där han möttes av kyla och snö.
+Margret skall leverera alla textilier till den nya delen på Scandic Vaasa.
Hotellet bygger ut och skall dubbla antalet rum, bygga 5 nya mötesrum och en stor bankettsal, den nya delen ligger mitt emot det gamla hotellet och dom binds samman av en täckt gång.
Eftersom hotellet ligger i Finland (bastubadandets mecka) så har nästan alla rum en egen bastu och en jacuzzi och även i den nya utbyggnaden kommer en del rum att ha denna lyx.
Scandic Vaasa ligger centralt med närhet till tågstation, shoppinggator och stortorget, perfekt boende mitt bland shopping och sevärdheter.

Efter en kort mellanlandning i Sverige så reste Colin vidare till Norge och vackra Bergen, vädret skiftade rejält och här var det barmark och regn snarare än snö och is.
Här skall populära Scandic Bergen city få en rejäl ansiktslyftning både in och utvändigt, hotellet ligger centralt i Bergen mitt bland teatrar, restauranger och shopping.
Än så länge är hotellet dolt bakom ställningar och plast, men det skall bli spännande att se resultatet av renoveringen.
På Scandic Bergen City har +Margret fått i uppdrag att snygga till ca 90 rum med textil inredning.

Scandic Vaasa

Scandic Bergen City

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy