Kontorsinredning

Bygger ni nya lokaler, har ni flyttat eller renoverar ni befintliga lokaler?

Låt oss på +Margrets ta hand om den textila delen av er kontorsinredning!

Inredningen som finns på ert kontor har större betydelse än man kan tro. Vi tillbringar många av dygnets vakna timmar på arbetet och miljön har stor betydelse för produktivitet och trivsel.
Kontorsinredning är inte bara skrivbord och stolar! Ljusinsläpp, mörkläggning och ljudmiljö är delar av inredningen på kontoret som är lika viktiga och kan regleras med gardiner och inredningstextilier.
Behöver ni kontorsgardiner så finns det mängder med alternativ; gardiner, mörkläggningsgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner eller panelgardiner?

Vårt arbete är att ta fram förslag på gardiner till ert kontor och övriga textilier som passar bäst för varje enskild kund, förslagen baserar vi på era önskemål, era behov och er budget.

Vi ger er gärna förslag på förnyelse av befintliga system. Men även helhetslösningar med vilken gardintyp, funktion, färg och form som passar bäst för er verksamhet.

Mörkläggning - Ljusavskärmning

En stor del av vår verksamhet är solskydd, vävar för värmereflektion och mörkläggningsgardiner.
Många projekt handlar om att effektivt avskärma solen utan att helt mörklägga kontoret, detta åstadkommer vi med olika typer av gardiner och rullgardiner.
Mörkläggning som fade out eller black out används med fördel i konferensrum och utbildningssalar där man använder projektordukar och TV skärmar för presentation eller videokonferenser.

Vi kan även erbjuda vävar som hjälper till med värmereflektion.

Manuella och motorstyrda lösningar finns till de flesta systemen

Insynsskydd till konferenslokaler

Tunna gardiner kan ge ett diskret insynsskydd. Gardinerna ger er en trivsam miljö samtidigt som dom hjälper till med ljudabsorption. När rummet inte används så kan gardinerna dras isär och lokalen får ett luftigare intryck.

 

Margret Gardinkonfektion AB Adress: Industrigatan 10 511 62 Skene Tel. + 46(0)320 – 209970 Fax + 46(0)320 – 209979 E-post: order@margret-gardin.se

Copyright 2017 Margret Gardin AB. Alla rättigheter förbehålls. Användarvillkor  Integritetspolicy